Cursa Sponsorilor - Turul Ciclist al Sibiului 2024

Blog | 10.07.2024

de Ana-Maria Sopa | Jeray Robert

Cursa Sponsorilor

Cursa Sponsorilor, o parte integrantă a Turului Ciclist al Sibiului, oferă sponsorilor și partenerilor șansa de a experimenta adrenalina și entuziasmul unei competiții cicliste autentice. Traseul ales pentru această cursă a fost accesibil, dar provocator, punând la încercare abilitățile cicliștilor și testându-le rezistența.
În cadrul Turului Ciclist al Sibiului 2024, echipa noastră a fost reprezentată cu mândrie de colegii noștri Dana, Vlăduț, Horațiu și Diana. Aceștia au participat cu entuziasm la cursă, demonstrându-și dedicarea și pasiunea pentru ciclism. Evenimentul, desfășurat pe 30 iunie, a reunit peste 300 de cicliști pasionați, oferindu-le oportunitatea de a se implica activ într-o competiție remarcabilă și de a trăi pe propria piele atmosfera plină de energie a Turului Ciclist al Sibiului.

Spiritul de echipă

Cursa Sponsorilor nu a fost doar o ocazie de a concura, ci și de a crea legături puternice între participanți și de a celebra spiritul de echipă. Traseul a fost conceput pentru a fi accesibil tuturor nivelurilor de experiență, dar a inclus și suficiente provocări pentru a menține competiția interesantă. De la pante abrupte la curbe strânse, cicliștii au avut parte de o experiență completă, plină de adrenalină și satisfacție.

Felicitări colegilor noștri!

Suntem extrem de mândri de colegii noștri, Dana, Vlăduț, Horațiu și Diana, pentru implicarea lor și efortul depus. Participarea lor la Cursa Sponsorilor este o dovadă a dedicării și a spiritului de echipă care caracterizează întreaga echipă Azets. Vă felicităm pentru performanța voastră și pentru modul în care ați reprezentat compania noastră la acest eveniment important.

Privim spre viitor

Turul Ciclist al Sibiului 2024 a fost doar începutul pentru echipa noastră. Suntem nerăbdători să participăm la următoarele provocări și evenimente, continuând să ne susținem unii pe alții și să ne dezvoltăm abilitățile. Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment și celor care ne-au susținut de-a lungul cursei. Privim cu entuziasm spre viitor și așteptăm cu interes următoarele ocazii de a ne demonstra pasiunea pentru ciclism.
Felicitări încă o dată echipei Azets pentru implicare și efort! Suntem mândri de participarea voastră și așteptăm cu interes următoarele provocări și evenimente!

post author

Despre Ana-Maria Sopa

Marketing responsible

post author

Despre Jeray Robert

Marketing responsible